MALKOM d.o.o., gradbeništvo, inženiring in trgovina, Novo mesto

 

Nepremičnine - Dvojčki Jedinščica

 

NIZ DVOJČKOV v Novem mestu »JEDINŠČICA«

V Novem mestu, na mirnem in odprtem področju Jedinščice, z dostopom iz Belokranjske ceste ali iz smeri Šmihela, je investitor Malkom  zgradil  sedem stanovanjskih hiš oz. štirinajst (14) dvojčkov v nizu. 
Bivalne enote so zasnovane kot dvojčki. K vsakemu dvojčku so predvideni dodatni pomožni prostori – kolesarnica in ropotarnica, zunanja nadkrita terasa (pergola ) in nadstrešek za 2 avtomobila.
 
Na voljo so trije tipi dvojčkov stoječih na različno velikih parcelah, in sicer:
- TIP-a 1 površine 150,00 m2,
- TIP-a 2 površine 151,00 m2 in
- TIP-a 2K (delno podkleten) skupne površine 175,00 m2,
- zemljišče v velikosti od 280 m2 do 450 m2.

Dvojčki bodo dokončani v naslednji fazi:(celotna zunanja ureditev in fasada, izvedenimi vsemi grobimi instalacijami, estrihi, ometi,...)
Objekti bodo zgrajeni in dokončan do zaključnih finalnih obdelav, torej brez : talnih oblog, keramike, sanitarne keramike, notranjih vrat, opleska in plinskega trošila oz. toplotne črpalke. V celoti pa bo izvedena fasada, nadstreški, ograje… Elektroinštalacije so izvedene (brez lestencev, stikal in vtičnic), izveden je sistem talnega ogrevanja, grobi razvod strojnih instalacij je izveden. Okolica objekta bo urejena in v celoti zaključena.
 
Prodajna cena: 216.000,00 € z DDV


NNRN


 

Možnost dokončanja objektov: 


Za dokončanje objekta se na podlagi izbora materialov in morebitnih dopolnitev projekta s strani kupca, izdela ponudba na osnovi katere se sklene aneks za dokončanje objekta.